Kategoriler
Hp Laserjet Pro M201 Yazıcı Toner Değişimi Kısa Özellik ve Muadil Toner Fiyatı | hızlıtoner.com.trr

Hp Laserjet Pro M201 Yazıcı Toner Değişimi Kısa Özellik ve Muadil Toner Fiyatı | hızlıtoner.com.trr

17.04.2022
Hp Laserjet Pro M201 yazıcı dakikada 26 sayfa baskı hızı ilk çıktı süresinin 8 sn olması küçük ve orta ölçekli ofislerin vazgeçilmez yazıcılarından . Muadil Toner maliyetlerinin ekonomik olması en büyük tercih sebebi.

Hp Laserjet M201 Yazıcı Genel Özellikleri ;

Çıktı Rengi  Sadece Siyah Beyaz 
Baskı Çözünürlüğü  600x600 dpi En Fasla 1200 dpi
Yazıcı Yazdırma Dilleri  PCL5c, PCL6, PS, PCLm, PDF
Yazdırma Hızı  Dakikada en fazla 26 sayfa* 
İlk Sayfa Öıktı Süresi  8 Saniye
Aylık Çalışma Döngüsü 8000 Sayfa**

* Dakikada en fazla 26 sayfa çıktı alabilir. Bu standart %5 Doluluk oranına göredir. Sayfa doluluk oranı yukarıya çıkarsa veya çözünürlüğü yüksek belgeler yazarken baskı hızı düşer. 

** Ayda verimli çalışabilmesi için 8000 sayfa önerilir. Bazen yazıcıya arka arkaya yoğun çıktı gönderildiğinde bazı yazıcılar kendilerini beklemeye alıp dinlenirler. Yazıcılarda çok yoğun çıklı alıyorsanız arka arkaya seri bir şekilde ona uygun yazıcı almanız önerilir. 

Hp Laserjet M201 Toner Değişimi Nasıl Yapılır ?

  • Üst kapağı açın , bitmiş tonerin tutacak yerinden tutup hafif oynatma ile geriye doğru çekip yazıcıdan çıkartın . (Bitmiş toner kartuşunuzu lütfen çöpe değil geri dönüşüm için saklayın ve uygun geri dönüşüm yollarını arayın. Çevremize karşı duyarlı olup kimyasal olan plastik ve toner tozu ile karuşu uygun şekilde geri dönüştürdüğünüz için teşekkür ederiz. )
  • Yeni toner kartuşunu kutusundan çıkartıp iki ucundan tutup 5-6 defa sallayarak içerisindeki tozun eşit dağılmasını sağlayın. Bu sallamayı yaparken drum görüntüleme birimine(genelde yeşil veya mavi olur ) çıplak elle dokunmayın. 
  • Tonerin üzerindeki turuncu koruma klipslerini çıkartın. Yavaşça tonerin koruma seal ini sonuna kadar çekin. 
  • Toneri yavaşça eski tonerin yerine yerleştirin.
  • Üst kapağı yavaşça kapatın  (Yazıcı yeni toner takıldığı zaman ortalama 1-3 dk civarında kaliprasyon yapar bunun bitmesini yeşil ışığın yanmasını bekleyin.)

Hp Laserjet M201 Toner Kartuşları Hangisi ?

Hp M201 2 kapasitede toner kullanır. 1500 sayfa kapasiteli CF283A ve 2400 Sayfa kapasiteli CF283X toner kartuşları yazıcı ile uyumludur. Sitemizden Online veya İstanbul Güngören ile Konya şubemizden adresten yazıcının muadil tonerlerini satın alabilirsiniz. 

Uyumlu muadil toner leri aşağıdaki linklerden satın alabilirsiniz;

Hp CF283A (83A) Muadil Toner (M125, M127, M201, M225)

Hp CF283X (83X) Muadil Toner (M201, M225) Yüksek Kapasite

Ayrıca diğer HP MUADİL TONER ler için hp tonerleri ziyaret edebilirisiniz.